вторник, 11 марта 2014 г.

Шевченкові думки переживуть віки



Лозівська юнацька бібліотека приєдналася до обласного поетичного марафону „Тарас Шевченко – поет, мислитель і пророк”, який проводить Харківська обласна універсальна наукова бібліотека спільно з Харківською обласною дитячою бібліотекою та Харківською обласною юнацькою бібліотекою.
Згідно жеребкування, бібліотеці дісталися твори Шевченка «Чи ми ще зійдемося знову?», «Думи мої, думи мої…» та поема «Княжна», яким і присвятили свої роботи учасники конкурсу в номінації  «Образотворче мистецтво». Їхні малюнки виконані в різних техніках – гуаш, олівець, акварель. Ці роботи вже відправлені в обласну бібліотеку в електронному вигляді, як того вимагають умови конкурсу. А поки що учасників привітали в Лозівській юнацькій бібліотеці.
Для них 11 березня було проведено свято «Шевченкові думки переживуть віки», під час якого глядачі здійснили віртуальну подорож пам’ятними місцями Кобзаря, познайомилися з цікавими художніми роботами, присвяченими життю і творчості Тараса Григоровича, переглянули фільм, який нагадав про основні сторінки біографії митця.
Юним художникам, учасникам конкурсу, було вручено заохочувальні призи від бібліотеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий